duminică, 20 aprilie 2014

Ziua invierii! - o zi de prins viata!

     Ziua Invierii a preschimbat in cea mai mare infrangere ceea ce, pana atunci, pentru iad parea a fi cea mai mare victorie obtinuta vreodata!
       Iar pentru cei ce credeau in Domnul Isus, Ziua Invierii a preschimbat in cea mai mare victorie ceea ce li se paruse a fi cea mai mare infrangere suferita vreodata!

Ziua Invierii este ziua schimbarii, a transformarii, a intoarcerii cu 180 de grade a lucrurilor in favoarea celor ce sunt de partea Celui Inviat!E ziua biruintei Lui, dar El e gata sa-si imparta biruinta cu toti acei cesunt gata sa-I stea alaturi pana la capat si sa se increada in El chiar daca trebuie sa treaca intai prin tristetea din vinerea mare sau prin aparenta deziluzie a unui mormant cu o piatra prea mare ca sa mai poata fi clintita vreodata! Vestea buna a invierii Lui transforma viata celor ce o aud, o cred, o primesc si o propovaduiesc si altora! E Ziua Invierii lui Hristos! Si odata cu El sa reinvie zambetul pe fata voastra, sa reinvie bucuria in inima voastra, sa reinvie dorinta de slujire si de cautare de Dumnezeu in voi! Poate trebuie sa reinvie o relatie distrusa cu un prieten, frate sau membru al familiei; poate trebuie sa reinvie marturia ta; poate relatia ta cu Dumnezeu sau poate cantarea ta ar fi cazul sa prinda din nou viata. Orice ar fi ucis Satan pe parcursul timpului in tine, pune la picioarele Celui ce a inviat, astazi In Ziua Invierii: poate ti-a ucis ravna prin repetate critici, poate ti-a ucis dragostea prin repetate dezamagiri, poate ti-a ucis bunatatea prin grele rautati,poate blandetea prin agresivitatea celor din jur, poate integritatea prin tentatii si compromis...
 Lasa-L pe Cel ce a biruit orice fel de moarte sa readuca la viata lucrurile sfinte din inima ta!  E Ziua Invierii, e o zi de prins viata!
 Fiti gata sa lasati miracolul sa se produca: moartea a fost si VA FI SI IN CAZUL TAU inghitita de BIRUINTA! De biruinta Celui ce a calcat cu moartea pe moarte!


Va doresc Sarbatori fericite si pline de Viata care vine din Hristos, asteptand Marea zi a Invierii, a transformarii si a desavarsirii. Nu stim cat mai e pana atunci, dar haideti sa incepem de-acum sa experimentam "puterea invierii Lui!" Hristos a inviat! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu